Handmade cosmetica van natuurlijke grondstoffen

Phebe de Klerk A Better lifeAbout

Mijn naam is Phebe de Klerk en sinds een aantal jaar maak ik zelf cosmetica. Gezonde, pure, fijne producten, zonder enge toevoegingen als kunstmatige geur- en kleurstoffen en bewaarmiddelen. Waar mogelijk gebruik ik ecologische/biologische producten van kleinschalige bedrijven zodat ik de herkomst van de grondstoffen ken en tegelijkertijd kleine, lokale initiatieven stimuleer. Kortom: ik probeer een zo eerlijk, gezond en mens & milieu vriendelijk mogelijk product neer te zetten. 

A Better Life

De afgelopen tijd ben ik erg geraakt door alle gebeurtenissen wereldwijd, en dan vooral in Syrië.  De beelden vind ik overweldigend. En geven mij een machteloos gevoel: het probleem is zo groot, wat kunnen we in ‘s hemelsnaam doen?

Speciaal hiervoor heb ik A Better Life opgericht. Met mijn cosmetica wil ik bijdragen aan mensen in nood, wereldwijd. Dit jaar is dat in ieder geval: de mensen in Syrië. 

Met de winst wordt een bijdrage geleverd aan de White Helmets. Mocht je hier nog niet over gehoord hebben: Dit is een organisatie die met reddingswerkers hulp probeert te bieden aan mensen in de gebombardeerde gebieden in Syrië.

Als je dus producten aankoopt via deze site, steun je tevens de mensen in Syrië! En zorg je voor het milieu en je huid én stimuleer je kleinschalige bedrijven & initiatieven. 

Wat wil je nog meer?

“Life does not get better by chance. It gets better by change.”